Képviselő:

Stefan Stümpel

Kontakt:

E-mail: office@bjs-personal.de

Nem vagyunk hajlandóak vagy kötelesek részt venni a vitarendezési eljárásokban a fogyasztói választott bíróság előtt.

A weboldal tervezése és fejlesztése

HONLAPDISZKONT
Felde László e.v.
M: + 36 70 341 7522
E: hello@honlapdiszkont.com | www.honlapdiszkont.com
8300 Tapolca, Ady E. u. 14.

 

A tartalom a felelőssége:

Szolgáltatóként az Abs.1 TMG 7. §-a szerint felelősek vagyunk a weboldalakon található általános tartalmakért. A TMG 8–10. §-a szerint azonban mi, mint szolgáltató, nem vagyunk kötelesek nyomon követni az átadott vagy tárolt külső információkat, vagy kivizsgálni az illegális tevékenységet jelző körülményeket.

Az általános jogszabályok értelmében az információk felhasználásának eltávolítására vagy megakadályozására vonatkozó kötelezettségek nem változnak. E tekintetben azonban a felelősség csak egy adott jogsértés megismerésének pillanatától lehetséges. A megfelelő jogsértések bejelentése után ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a kapcsolatokért

Ajánlatunk linkeket tartalmaz harmadik felek külső webhelyeire, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezen külső tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A linkelt oldalak tartalmáért mindig az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. A hivatkozott oldalak ellenőrzése a linkelés időpontjában esetleges jogsértések szempontjából megtörtént. Illegális tartalom a felvételkor nem volt felismerhető.

A linkelt oldalak állandó tartalmi ellenőrzése azonban nem indokolt a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. A jogsértések bejelentése után az ilyen linkeket azonnal eltávolítjuk.

Szerzői Jogok:

Az oldalakon szereplő üzemeltetők által készített tartalmakra és munkákra a német szerzői jogi törvény vonatkozik. A másoláshoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és a szerzői jogokon kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. A webhely letöltése és másolata kizárólag magán, nem kereskedelmi használatra készült.

Amennyiben ezen az oldalon nem az üzemeltető készítette el a tartalmat, a harmadik felek szerzői jogait figyelembe veszik. Különösen a harmadik felek tartalmát azonosítják ilyenként. Ha továbbra is tudomást szerez a szerzői jogok megsértéséről, kérjük, vegye figyelembe. A jogsértések bejelentése után az ilyen tartalmat azonnal eltávolítjuk.